top of page

Jean Labs Group

Public·41 members
Jameson Lee
Jameson Lee

Saints Row: A Harmadik FreeAhogy a korábbi epizódokban, most is négyük dinamikája adja a játék gerincét. Beszélgetéseik és csipkelődésük hivatott felütni a kalandot, és bizony fiatalos zsargonból nincs is hiány. Valójában azonban annyira túl van írva ez a zsengekorú nyegleség, hogy alkalmasint összerándulunk majd a fotelban egy-egy sorukat olvasva. Nem túl nehéz elképzelni azt az erős ötvenes írót, aki egy szlengszótár fölé görnyedve igyekszik összeollózni valami jól hangzó nyögetet, jobbára kevesebb, mit több sikerrel. Mindezek ellenére van valami bárgyú báj a csapatban, ami elviszi a hátán a történetet. Persze nagy feszültségre senki ne számítson: a realizmus alól egyhamar kicsúszik a szőnyeg, a nagy kihívások pedig hamar letudódnak egy-egy ellenfél legyűrésével, míg más égető problémákon egész egyszerűen túllép a játék. Szórakoztatóan sekélyes fércmunka ez, ami bár szódával elmegy, a harmadik és a negyedik felvonás őrült narratív csavarjai után picit kiábrándító ez a kreatív síkság.
Saints Row: A harmadik


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2ufsVt&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0xx61X5RGEFRnDAiv8HfIEÉs mégis, talán a történet a Saints Row egyik legjobb oldala. Technikai téren ugyanis visszaköszön egy tíz éves nosztalgiát idéző játszótér, annak minden rákfenéjével és kiöregedett gyermekbetegségével egyetemben. A harmadik személyben prezentált lövöldözés például roppant kínos, ha kontrollerrel irányítjuk. A célkereszt esetlenül úszik az ellenfél előtt-mögött, egyre lemaradva az idegesen rángó testtől és ezen semmilyen érzékenységi csúszka nem segít. Az egyetlen kiutat a csípő mellől fejre rántott auto-aim jelenti, ami pazar könnyedséggel ugrik az ellenfelekre, már-már csalással felérő kiskaput adva a tűzpárbajokban. Félreértés ne essék, nem rettenetes a lövöldözés a Saints Rowban, éppen csak súlytalan, mint a játék sok más aspektusa is.


A 3rd Street Saints csapata végre feljutott a csúcsra. Miután a harmadik részben már hollywoodi hírességekként és ismert celebekként tisztították meg Steelport utcáit, olyan szintű népszerűségre tettek szert, hogy az általunk irányított bandafőnök az Egyesült Államok elnöke lett, a Saints többi elmebeteg tagja pedig a kormány különböző pozícióit tölti be, irreálisan elsöprő hatékonysággal és sikerrel. Egészen addig, amíg a földönkívüli Zin Birodalom, élén a gonosz Zinyak nagyúrral invázió alá nem veszi a Földet, természetesen Washingtonnal, és a még általuk is rettegett Saints bandával kezdve a tisztogatást. Hősünk minden erőfeszítése ellenére (a bevezető pályákon több idegent ölünk, mint három-négy nagyköltségvetésű sci-fiben) alulmarad, és teste egy tápfolyadékkal teli tartályba, tudata pedig egy Mátrixhoz hasonló szimulációba kerül. Ez lényegében az előző részből ismerős Steelport városának egy erősen módosított változata (itt kicsit tetten érhető, hogy a játék eredetileg kiegészítőnek készült), azzal a különbséggel, hogy a Saints által uralt épületek megsemmisültek, a tájat pedig Zin inváziós állomások teszik egzotikussá. Főhősünk az előző részből ismerős Kinzie, valamint Keith David alelnök (aki önmagát alakítja a játékban) segítségével természetesen viszonylag gyorsan megtöri a szimulációt. Hétköznapi fogoly helyett Neo-szerű szuperhőssé válik, viszont miután kijut a rendszerből és az őt fogva tartó hajóról, szembesülnie kell a ténnyel, hogy már nincs Föld, amit megmenthetnének. A cél ettől kezdve mentőakció helyett a bosszú: becsatlakozás, virtuális szupererőinkkel ki kell szabadítanunk bandánk tagjait a Mátrix... akarom mondani a Zin szimulációból, majd a rendszert uralmunk alá hajtva támadást indítani Zinyak udvartartása ellen.


Az új rész számítógépes változata egy ideig kizárólag az Epic Games Store-ban lesz kapható, az érdeklődés maximalizálása érdekében pedig a bolt egy héten át (2021. szeptember 2. délután 5 óráig) ingyen osztogatja a tavaly májusban megjelent Saints Row: The Third Remasteredet. A címéből sejthetően ez a harmadik rész felújított változata, tartalmazza a játékhoz megjelent összes DLC-t is.


Hosszasan lehetne értekezni arról, hogy helyesen tette-e a Volition, hogy az egyébként korrekt GTA-ellenfélnek szánt Saints Row sorozat komolysági mérőjét a harmadik résszel jelentősen negatív irányba módosították, azonban talán épp ennek köszönhetően tudott egyedivé válni. A stúdió pedig elérkezettnek látta az időt, hogy rebootolja a szériát, bár hogy pontosan mit is akartak igazán új utakra terelni, az nem világos.


A játék valószínűleg nyereséget fog termelni az érintett cégeknek, ahogyan azt Embracer vezetője, Lars Wingefors a befektetőknek is sugallta. Érdemes megjegyezni azt is, hogy ez az adat csak Európára vonatkozik. Az NPD adatai szerint az Egyesült Államokban a legkelendőbb játékokra vonatkozóan a Saints Row a harmadik helyet szerezte meg a konzolokon, míg a GTA 5 sehol sem szerepelt a listákon.


Böngészési és rendelési előzményeidet harmadik fél számára nem továbbítjuk, kizárólag arra használjuk fel, hogy olyan ajánlatokat adhassunk, amik jobban megfelelnek az ízlésednek. Bővebb információ az előzményekről


A THQ egykori zászlóvivő sorozata, amelyet egykor a GTA mintájára készítettek, de később kultikus sorozattá vált az egyedi elképzeléseknek és megvalósításoknak köszönhetően. Én anno a harmadik résszel ismertem meg a szériát és azonnal beleszerettem szexista, kifigurázó humorába és azt a 36 órát, amit a Saints világában töltöttem, sokkal jobban élveztem, mint Nico bús bandatörténetét, melyben kevesebb változatosságot találtam. Így nem volt kérdéses a negyedik rész szerepeltetése a kívánságlistámon.


A Saints Row IV-et kezdetben egy komolyabb DLC-nek szánták, a harmadik rész mellé, Domatrix alcímmel. De jött a THQ csődje és a kiadás is kétségessé vált. Persze egy ilyen brend nem maradhatott parlagon, jött a Deep Silver és az árverésen felvásárolta a sorozatot és vele együtt a Volition Teamet is. Innentől viszont már nem volt meglepő, hogy önálló, számozott részként fog érkezni a folytatás és ez az üzleti húzás meg is látszik a végeredményen.


Lehet, hogy csak rosszakat mondtam a játékról, de ez nem azt jelenti, hogy tényleg kukába való. Volt, hogy élveztem, legfőképp a humorát, és néha ökörködni is jó volt benne, de attól még nem az évszázad játéka. Egy erős közepes nálam és sajna nagyon messze van a harmadik résztől, a DLC-k sem nyerték el a tetszésemet, ettől még választhatjátok nyugodtan a Century kiadást, mert pár óra extra tartalmat ad, és achievement vadászatra is jó. De egy jó tanács, videókat ne nézzetek a játékról, mert a poén a lényeg és ne hagyjátok, hogy lelőjenek belőle egyet is.


A szériának nem a legjobb epizódját adja oda nulla forintért az Epic Games Store, de ettől függetlenül remek szórakozást nyújt a harmadik számozott folytatás. Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként kell megmentened a Föld bolygóját a pusztulástól, avagy küzdj meg a földönkívüli seregekkel. A főgonosz maga Zinyak, aki legalább annyira erőszakos, mint amennyire csúnya. Ugrálj háztetőkön, repülj és lődd szét a legkülönlegesebb fegyverekkel az alienek hátsóját! Mély gondolatokat keresned nem kell, ez nem az a játék. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Huguens Jean
 • Lorran Lom
  Lorran Lom
 • Namjor
  Namjor
 • Tarsuff
  Tarsuff
 • Adhavi Joshi
  Adhavi Joshi
bottom of page